Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kolíková je ministerkou spravodlivosti a nikam neodchádza, hovorí Richard Sulík

.tasr .slovensko

Vyhlásil to líder SaS a minister hospodárstva Richard Sulík. Podľa vlastných slov je pripravený jednať o novej koaličnej zmluve, súčasnú však vypovedať neplánuje. Ak by došlo k diskusii o zmene zmluvy, bude presadzovať úpravu prerozdelenia ministerských postov na základe mandátov poslancov a nie volebných výsledkov.

Kolíková je ministerkou spravodlivosti a nikam neodchádza, hovorí Richard Sulík SITA/Branislav Bibel

„mária Kolíková neodíde z postu. Kam by odchádzala? Má rozrobenú súdnu reformu, urobila kopec dobrej roboty. Je to možno najproduktívnejší minister vo vláde,“ tvrdí Sulík. V súvislosti so súdnou mapou uviedol, že ministerka ešte bude vyjednávať o podpore. „V nejakom momente si musí povedať, že urobila všetky možné ústupky a ak to nestačí, asi to také nemalo byť. Ale okrem súdnej mapy tu máte kopec ďalších vecí, aj významných, ktorých sa Kolíková chytila a dotiahla ich dokonca,“ doplnil s tým, že svoju robotu si robí dobre a je rád, že je v ministerskom klube SaS.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite