Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár chce za podpredsedu parlamentu Šeligu, ten funkciu vziať nechce

.tasr .slovensko

Post jedného chýbajúceho podpredsedu Národnej rady (NR) SR by mal obsadiť Juraj Šeliga zo Za ľudí. Vyhlásil to predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina). Tvrdí, že sa na tom zhoduje koalícia. Šeliga funkciu vziať nechce. Hovorí, že je to aj o dohode vzťahov medzi Za ľudí a SaS. Šeliga už bol v tejto funkcii, na jar sa jej vzdal po tom, čo porušil pandemické opatrenia.

Kollár chce za podpredsedu parlamentu Šeligu, ten funkciu vziať nechce SITA/Branislav Bibel

všetky koaličné strany sú podľa Kollára schopné podporiť Šeligu na tento post. „Na inom mene nie sme dohodnutí, keby sa navrhne niekto ďalší, vždy s tým niekto bude mať problém. Mám problém s tým, že nám chýba jeden podpredseda, máme veľmi nahustené služby,“ podotkol. Chce to vyriešiť čo najskôr, hneď po novom roku. „Ak sa nepodarí presvedčiť Šeligu, budeme musieť hľadať iné meno,“ dodal.

Šeliga verí, že strana Za ľudí dá kandidáta a v koalícii sa dohodnú. „Máme tri veľmi dobré kolegyne, ale všetko so všetkým súvisí.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite