Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dáta bez pátosu: Správa číslo 6 z lockdownu – do nebies

.dáta bez pátosu .slovensko

Včera boli červené riadky dva, dnes sú štyri. Na základe zvýšených víkendových príjmov do nemocníc poskočili hore hospitalizácie a ťažké stavy. Je to skok v podstate za 3 dni, ale je smerom hore a nie dole.

Dáta bez pátosu: Správa číslo 6 z lockdownu – do nebies

bolo by jednoduché napísať, že to takto pôjde ešte 2 týždne, že december sme si pokazili, že máme po Vianociach a že sa budeme trápiť do januára.

Máme v Delte 300-tisíc PCR pozitívnych, ostatné zbilancujeme zajtra, budú komplet novembrové dáta a 3 – 4 mesiace v Delte. Záleží, či to rátame od 1. augusta alebo až po nástupe detí do škôl.

Pozreli sme desiatky krajín, kriviek, zaočkovaností, počty úmrtí v I. a II. vlne a v Delte, kto-kde-kedy-ako klesal. Všetci to už dali. A tak technická analýza indikuje, že „aj Slovensko musí klesnúť“. Z takýchto čísiel dokonca strmo.

Dnes sme pridali jednu tabuľku, na ktorú pozeráme ako nástroj na „dôkaz sporom“, ale stala sa z nej tabuľka rovných s 1 výnimkou a tou sme my = SLOVENSKO.

Dnes sme v podstate NAJPREMORENEJŠOU krajinou sveta. Môžeme a pustili sme pred seba Andorru, Seychely a Čiernu Horu, ale to sú krajiny, ktoré majú buď menej ako 100-tisíc obyvateľov alebo menej ako 1 milión obyvateľov a spolu menej ako Bratislavský kraj.

Takže: N A J P R E M O R E N E J Š Í  N A  S V E T E

Jednu poznámku si to žiada:

Pred 2 týždňami začal niekto v duchu „čím horšie, tým lepšie“ reportovať do Our World In Data spolu všetkých pozitívnych z PCR a aj z AG testov bez vylúčenia duplicít (validovaných AG cez PCR).

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite