Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Reformy prejdú, aj keby mali prejsť bez hlasov Kollára, hovorí Remišová

.sita .slovensko

Odmietla, že by strana Za ľudí mala kritický postoj k zmene súdnej mapy pre to, že zo Za ľudí odišla pred časom ministerka spravodlivosti Mária Kolíková.

Reformy prejdú, aj keby mali prejsť bez hlasov Kollára, hovorí Remišová SITA/Ľudovít Vaniher

vládne reformy sa podarí presadiť, hľadá sa najlepšie možné riešenie, nejde o kozmetické úpravy. V diskusnej relácii Sobotné dialógy Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) to povedala ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová.

Výhrady k reformám národných parkov, nemocníc a k súdnej mape má koaličné hnutie Sme rodina a jeho šéf Boris Kollár. „Tieto reformy nevetoval, verím, že prejdú, aj keby mali prejsť bez hlasov Borisa Kollára,“ vyhlásila Remišová. Odmietla, že by strana Za ľudí mala kritický postoj k zmene súdnej mapy pre to, že zo Za ľudí odišla pred časom ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (dnes nom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite