Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hotely a reštaurácie v čiernych okresoch by mohli byť otvorené pre zaočkovaných, tvrdí Andrej Doležal

.sita .slovensko

Pre podnikateľov v cestovnom ruchu a gastre ministerstvo dopravy a výstavby pripravuje aj jesennú pomoc, a to na základe doterajšej malej a veľkej schémy pomoci.

Hotely a reštaurácie v čiernych okresoch by mohli byť otvorené pre zaočkovaných, tvrdí Andrej Doležal SITA/Ľudovít Vaniher

minister dopravy a výstavby Andrej Doležal (nom. Sme rodina) je za to, aby hotely a reštaurácie v čiernych okresoch mohli byť otvorené pre zaočkovaných. Závisí to však podľa neho od vývoja pandemickej situácie a ten nie je dobrý. Ako minister informoval na sociálnej sieti, pre podnikateľov v sektore cestovného ruchu a gastra preto chystajú aj jesennú pomoc, hoci najviac by im pomohlo, keby mohli mať naďalej otvorené.

„Debata je aj o tom, aby sa očkovaní naozaj aj reálne zvýhodnili. To znamená, aby aj hotely a prevádzky v najčiernejších okresoch mohli byť otvorené aspoň pre zaočkovaných,“ povedal Doležal. Ako zástupca cestovného ruchu je jednoznačne za, ale zároveň vníma veľmi citlivo aj trend, rast a čísla nakazených.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite