Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Takmer tretina ľudí sa podľa prieskumu necíti byť pripravená zvládnuť aktuálnu vlnu z finančného hľadiska

.sita .slovensko

S plošným lockdownom pri zhoršenej situácii by súhlasila iba o niečo viac ako štvrtina respondentov.

Takmer tretina ľudí sa podľa prieskumu necíti byť pripravená zvládnuť aktuálnu vlnu z finančného hľadiska SITA/AP Photo/Michael Probst

takmer tretina ľudí sa necíti byť pripravená zvládnuť aktuálnu vlnu epidémie z finančného hľadiska. So zavedením plošného lockdownu pri zlej epidemiologickej situácii by preto súhlasila iba o niečo viac ako štvrtina respondentov. Vyplýva to z výsledkov prieskumu v rámci projektu ’Ako sa máte Slovensko?', za ktorým stojí prieskumná spoločnosť MNFORCE, komunikačná agentúra Seesame v spolupráci so Sociologickým ústavom Slovenskej akadémie vied (SAV) a Ústavom výskumu sociálnej komunikácie SAV. V poradí 11. prieskum v súvislosti s projektom prebiehal od 5. do 10. októbra 2021.

Na základe skúseností z predchádzajúcej vlny nie je pripravených zvládnuť z hľadiska duševnej pohody aktuálnu vlnu pandémie 16,8 % respondentov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite