Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS chce dosiahnuť, aby sa zohľadňovalo kto je a kto nie je zaočkovaný aj v čiernych okresoch

.sita .slovensko

Strana predstavila tri požiadavky, ktoré chce v súvislosti s nastavením epidemických opatrení presadiť a ktoré by mali priniesť zaočkovaným viac slobody aj v čiernych okresoch.

SaS chce dosiahnuť, aby sa zohľadňovalo kto je a kto nie je zaočkovaný aj v čiernych okresoch SITA/Alexandra Čunderlíková

malo by sa zohľadňovať, kto je a kto nie je zaočkovaný, povedal počas stredajšieho brífingu strany Sloboda a solidarita (SaS) minister hospodárstva Richard Sulík. Predstavil tiež tri požiadavky, ktoré chce strana v súvislosti s nastavením epidemických opatrení presadiť a ktoré by mali priniesť zaočkovaným viac slobody aj v čiernych okresoch. „Chceme, aby ľudia vnímali očkovanie ako vstupenku na slobodu,” uviedol Sulík.

Prvou požiadavkou je, aby v prípade, ak sú majiteľ prevádzky, napríklad reštaurácie, ako aj personál zaočkovaní, tak bola táto prevádzka otvorená, a to aj v čiernych okresoch.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite