Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár: Ak reformu nemocníc odobria regióny, zahlasujeme za ňu

.tasr .slovensko

Kollár tvrdí, že nejde svojimi postojmi proti vláde.

Kollár: Ak reformu nemocníc odobria regióny, zahlasujeme za ňu SITA/Branislav Bibel

ak reforma nemocníc získa podporu regiónov, hnutie Sme rodina by za ňu zahlasovalo. V diskusnej relácii televízie TA3 V politike to povedal predseda Sme rodina a parlamentu Boris Kollár. Nie je spokojný ani s novou verziou návrhu súdnej mapy. Pri reforme národných parkov sa podľa jeho slov blížia ku kompromisu. Líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini vyhlásil, že spor o reformy ukazuje amaterizmus tejto vlády. Zdravotníctvo si podľa neho vyžaduje zmeny do budúcna, ale musia sa pripravovať s tými, ktorých sa to týka.

"Uvedomujeme si, že reformy sú potrebné a chceme ich urobiť," povedal Kollár. Nemôže sa ale podľa neho robiť "reforma pre reformu" a nesmú sa likvidovať regióny. "Ak dostanú zelenú od regiónov, zahlasujeme za to," uviedol. Kollár tvrdí, že nemocnice v regiónoch sú v zisku. Kritizuje, že ľudia z ministerstva neboli v regiónoch a škrtajú "od stola".

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite