Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko treba vyviesť z krízy, s nenávisťou to nepôjde, tvrdí Čaputová

.tasr .slovensko

Najdôležitejšia je podľa hlavy štátu stabilná vláda. O tej sa však aktuálne podľa jej slov hovoriť nedá. Poukázala na to, že každý týždeň niektorý koaličných lídrov hovorí o možnom odchode z koalície.

Slovensko treba vyviesť z krízy, s nenávisťou to nepôjde, tvrdí Čaputová SITA/Ľudovít Vaniher

slovensko treba vyviesť z krízy, s nenávisťou to nepôjde. V nedeľnej politickej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to povedala prezidentka Zuzana Čaputová. Stretnutia s opozičnými predstaviteľmi považuje za užitočné. Predčasné voľby považuje za jednu z možností pre Slovensko.

Za potrebné považuje hovoriť v krízových časoch aj s názorovými oponentmi. S predsedom mimoparlamentného Hlasu-SD Petrom Pellegrinim mali podľa nej v oblasti referenda konštruktívnu debatu. Na margo otázky údajného zmarenia referenda, z ktorého ju obviňuje predseda Smeru-SD Robert Fico, povedala, že líder tejto opozičnej strany a niektorí jeho kolegovia hovoria veci, ktoré nie sú pravdivé.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite