Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovateľov NAKA aj šéfa inšpekcie prepustili na slobodu

.tasr .slovensko

Krajský súd v Bratislave od rána rozhodoval aj o jeho zvyšných kolegoch. Do väzby sa dostali rozhodnutím sudcu Okresného súdu Bratislava III Juraja Kapinaja.

Vyšetrovateľov NAKA aj šéfa inšpekcie prepustili na slobodu TASR/Štefan Puškáš Hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak

krajský súd (KS) v Bratislave prepustil v piatok z väzby bývalého povereného šéfa Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) Petra Sch. a štyroch vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Podľa senátu KS je ich trestné stíhanie neopodstatnené. TASR o tom informoval hovorca KS v Bratislave Pavol Adamčiak.

„Sťažnosť prokurátora podanú v neprospech obvinených Š. M., P. Sch., M. S. senát zamietol. V časti námietok zaujatosti, ktoré vzniesli obvinení P. Ď. a J. Č. proti sudcovi pre prípravné konanie, ktorý vo veci rozhodoval v prvom stupni, KS sťažnosti obvinených zamietol,“ priblížil Adamčiak.  

KS v Bratislave rozhodoval v piatok na svojom neverejnom zasadnutí o sťažnostiach štyroch obvinených vyšetrovateľov NAKA a Petra Sch. voči rozhodnutiu Okresného súdu (OS) Bratislava III, ktorý ich zobral do väzby, od 9.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite