Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Riaditeľ tajnej služby je rád, že auto SIS nešlo za Lipšicom

.sita .slovensko

Po rokovaní parlamentného výboru na kontrolu SIS jej riaditeľ Aláč povedal, že novinárska obec nepredstavuje hrozbu a nevie, prečo by novinárov mala SIS sledovať.

Riaditeľ tajnej služby je rád, že auto SIS nešlo za Lipšicom SITA/Branislav Bibel

riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Michal Aláč je rád, že vozidlo SIS nešlo za špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom. Riaditeľ SIS to povedal po rokovaní parlamentného výboru na kontrolu SIS. „Som rád, že to nebolo vozidlo SIS,“ poznamenal. Aké vozidlo to však bolo, šéf tajnej služby nepovedal.

Lipšic v piatok 17. septembra uviedol, že keď išiel na rokovanie parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť, sledovalo ho auto s neregistrovanými značkami. Na otázku, aké vozidlo teda išlo za Lipšicom, Aláč odpovedal, že „radšej sa nebudem vyjadrovať, aké vozidlo to bolo, ale bolo preukázané, že to nebolo vozidlo SIS“. Špeciálny prokurátor Lipšic tento týždeň v pondelok Denníku N povedal, že išlo o individuálne zlyhanie vodiča jednej z bezpečnostných zložiek a považuje to za vyriešené.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite