Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rozsudok vo veci Dušana Kováčika bude vyhlásený v pondelok

.tasr .slovensko

Dušan K. vo svojom poslednom slove v piatok na ŠTS v Pezinku uviedol, že je nevinný a nespáchal skutky, za ktoré je obžalovaný. Hlavné pojednávanie a dokazovanie bolo podľa neho ukončené predčasne.

Rozsudok vo veci Dušana Kováčika bude vyhlásený v pondelok TASR/Jaroslav Novák

rozsudok vo veci obžalovaného bývalého špeciálneho prokurátora Dušana K. bude vyhlásený v pondelok (20. 9.) po 16.00 h. Uviedla to sudkyňa Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) Pamela Záleská.

„Na dnešnom hlavnom pojednávaní boli prednesené záverečné reči a súd vyhlási rozsudok 20. septembra o 16.00 h,“ uviedla pre TASR hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková.

Dušan K. vo svojom poslednom slove v piatok na ŠTS v Pezinku uviedol, že je nevinný a nespáchal skutky, za ktoré je obžalovaný. Hlavné pojednávanie a dokazovanie bolo podľa neho ukončené predčasne. Ako tvrdí, veci neboli objasnené tak, ako mali byť a pojednávanie nebolo vedené objektívne.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite