Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na tlačovku generálneho prokurátora, kde obhajoval rozhodnutia v kauzách, nepustili niektoré médiá

.redakcia .sita .slovensko

Na tlačovú besedu generálneho prokurátora nepustili redaktorov SME, Denníka N a Aktuality.sk. Maroš Žilinka na nej hovorí, že prokuratúra o zrušení obvinení informovala korektne.

Na tlačovku generálneho prokurátora, kde obhajoval rozhodnutia v kauzách, nepustili niektoré médiá TASR/Martin Baumann

maroš Žilinka povedal, že on neskladal sľub generálneho prokurátora „za očistu spoločnosti a za boj proti oligarchom“. Sľub vraj skladal na to, že je verný Slovenskej republike a bude si ctiť zákony. Tvrdí, že sa nikdy nebude podriaďovať víziám “kvázispravodlivosti” a nenechá sa tlačiť do žiadnych rozhodnutí, píše Denník N.

“Nenechám sa zastrašovať, ani takým spôsobom, že mi rozsypávajú pred rodinným domom klince s cieľom zastrašiť mňa, aj moju rodinu. Ja som už toto zažil a som pomerne odolný voči takýmto tlakom.”

„Poznáte obsah uznesenia? Poznáte skutkové okolnosti? Ak niečo naštrbuje vieru v spravodlivosť, tak sú to takéto nekompetentné vyjadrenia politikov. Niekedy si prisvojujú výsledky orgánov činných v trestnom konaní, keď im to vyhovuje, niekedy nás hania,” hovorí na tlačovke Žilinka.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite