Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mikulec nevylúčil postavenie Kovaříka mimo služby

.tasr .slovensko

Mikulec tiež v pondelok zopakoval, že šéfovi polície dôveruje a je presvedčený o tom, že nezastavil policajnú akciu. Minister sa má s Kovaříkom stretnúť ešte v pondelok.

Mikulec nevylúčil postavenie Kovaříka mimo služby SITA/Branislav Bibel

minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) podnikne ďalšie kroky voči policajnému prezidentovi Petrovi Kovaříkovi. Jedným z riešení je podľa neho aj postavenie mimo služby, no na to musia byť splnené podmienky. Mikulec tiež v pondelok zopakoval, že šéfovi polície dôveruje a je presvedčený o tom, že nezastavil policajnú akciu. Minister sa má s Kovaříkom stretnúť ešte v pondelok. Nie je podľa neho vylúčené, že Kovařík sám odstúpi, no nechcel o tom špekulovať.

Postavenie príslušníka Policajného zboru (PZ) mimo služby má podľa ministra vnútra pravidlá. „Budeme sa o tom rozprávať a rozhodnem sa vzhľadom na to, že aj postavenie mimo činnej služby príslušníka PZ má zo zákona určité pravidlá.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite