Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezident Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov Majerský odchádza z predsedníctva strany Za ľudí

.sita .slovensko

Františka Majerského navrhla do predsedníctva strany Za ľudí jej líderka Veronika Remišová na sneme v Trenčianskych Tepliciach v roku 2020.

Prezident Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov Majerský odchádza z predsedníctva strany Za ľudí

prezident Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov a člen predsedníctva strany Za ľudí František Majerský odchádza zo strany Za ľudí. Oznámil to v otvorenom liste, ktorý poskytol podpredseda strany Za ľudí a poslanec Národnej rady SR Vladimír Ledecký. Majerský sa vzdáva členstva v strane a zároveň mu tak končí aj mandát v predsedníctve, do ktorého ho navrhla líderka strany Veronika Remišová na sneme v Trenčianskych Tepliciach v roku 2020. Podľa neho už nie sú stranou, ktorá pomáha ľuďom, je tu pre nich a háji ich záujmy. Podotkol, že nie sú nič z toho, prečo vznikli.

V liste uviedol, že posledné mesiace sa ukazuje, že strana Za ľudí tu nie je pre ľudí. „Mrzia ma tieto moje slová, lebo sám som súčasťou tohto omylu spoločnosti, omylu ľudí, ktorí verili, že prinesieme zmenu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite