Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Disciplinárny návrh mi dodnes nedoručili, hovorí Lipšic

.tasr .slovensko

Lipšic považuje svoje vyjadrenia „za pravdivé a primerané situácii“​ a padli v čase, keď boli v médiách opakovane šírené nepravdivé informácie o údajnej „manipulácii“​ pri vyšetrovaní najzávažnejších káuz, a to aj zo strany niektorých verejných funkcionárov.

Disciplinárny návrh mi dodnes nedoručili, hovorí Lipšic SITA/Kancelária NR SR

disciplinárny návrh, o ktorom cez víkend informovala Generálna prokuratúra SR, špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi do dnešného dňa nedoručili. Ako v sobotu povedal pre TASR, svoje vyjadrenia z konca júla považuje „za pravdivé a primerané situácii“.      

Lipšic uviedol, že tieto vyjadrenia padli v čase, keď boli v médiách opakovane šírené nepravdivé informácie o údajnej „manipulácii“ pri vyšetrovaní najzávažnejších káuz, a to aj zo strany niektorých verejných funkcionárov.      

„Považoval som teda za svoju povinnosť zastať sa vyšetrovateľov a prokurátorov vo veciach, ktoré dozoruje Úrad špeciálnej prokuratúry pod mojím vedením,“ povedal s dôvetkom, že jeho vyjadrenia boli vecné, konkrétne, zdržanlivé a nikdy sa v nich neznížil k osobným útokom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite