Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo sa Kaliňák potrebuje zastávať Adriana Szabóa

.sita .slovensko

Robert Kaliňák na utorkovej tlačovej besede strany Smer – sociálna demokracia uviedol, že niekto dal obvinenému na výber, aby sa buď priznal, alebo dostane 20 rokov väzenia.

Prečo sa Kaliňák potrebuje zastávať Adriana Szabóa SITA/Kancelária Národnej rady SR

poslanec Národnej rady SR (NR SR) Gábor Grendel (OĽaNO) nerozumie tvrdeniu bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD) o tom, že bývalý šéf policajnej inšpekcie Adrián Sz. sa k braniu úplatku nepriznal dobrovoľne. Napísal to na svojom profile na sociálnej sieti. Robert Kaliňák na utorkovej tlačovej besede strany Smer – sociálna demokracia uviedol, že niekto dal obvinenému na výber aby sa buď priznal, alebo dostane 20 rokov väzenia. „Drahý Adrián Sz., dostaneš 20 rokov, budeš v tých 40 stupňoch, v ktorých sedíš, alebo sa nám priznaj a pôjdeš von,“ mal niekto podľa Kaliňáka povedať obvinenému.

„Tomu nemôže veriť ani R. Kaliňák, že by sa nevinný človek nechal takto vyhlásiť za vinného, namiesto toho, aby svoju čistotu preukázal pred súdom… Čomu ale ešte menej rozumiem: prečo niekto ako R.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite