Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aspoň jednou dávkou zaočkovali 61 percent väznených osôb

.sita .slovensko

Zo súčasného počtu príslušníkov a zamestnancov v Zbore väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) je očkovaných aspoň jednou dávkou 56,47 percenta, teda 3107 z 5502 ľudí.

Aspoň jednou dávkou zaočkovali 61 percent väznených osôb SITA/Jana Birošová

aspoň jednou dávkou je proti ochoreniu COVID-19 zaočkovaných 6 297 väznených osôb. Z celkového počtu 10331 obvinených a odsúdených teda zaočkovali 61 percent z nich. Ako pre agentúru SITA vysvetlila Henrieta Kunová z tlačového oddelenia Ministerstva spravodlivosti SR, očkovanie v ústavoch na výkon väzby a výkon trestu odňatia slobody je dobrovoľné a záujem väznených osôb o očkovanie sa zisťuje priebežne. Zo súčasného počtu príslušníkov a zamestnancov v Zbore väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) je očkovaných aspoň jednou dávkou 56,47 percenta, teda 3107 z 5502 ľudí. ZVJS má k dispozícii m-RNA vakcíny, a to vakcínu od firmy Pfizer/BioNTech a od firmy Moderna. Momentálne vakcinačné miesta zboru evidujú záujemcov o očkovanie najmä vakcínou Pfizer/BioNTech.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite