Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koalícia sa nevie dohodnúť na termíne koaličnej rady k Mikulcovi

.sita .slovensko

Zvolanie mimoriadnej koaličnej rady k zotrvaniu Romana Mikulca (OĽaNO) vo funkcii ministra vnútra požaduje predseda parlamentu a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár.

Koalícia sa nevie dohodnúť na termíne koaličnej rady k Mikulcovi SITA/Branislav Bibel

koalícia sa zatiaľ nedohodla na termíne konania koaličnej rady, na ktorej sa má zaoberať zotrvaním Romana Mikulca (OĽaNO) vo funkcii ministra vnútra. Agentúre SITA to potvrdila vicepremiérka a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Zvolanie mimoriadnej koaličnej rady k predmetnej veci požaduje predseda parlamentu a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár.

„Evidujem silnejúci tlak smerujúci voči osobe ministra Mikulca. Zároveň ale považujem za potrebné dôsledne vyhodnocovať všetky dostupné informácie. Ak je tlak na ministra vnútra spojený so spochybňovaním vyšetrovaní veľkých korupčných káuz a organizovaného zločinu, musíme byť o to opatrnejší," uviedla Remišová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite