Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár zo Spolu vyzval Matoviča na odchod z vlády a politiky

.sita .slovensko

Opozícia sa na dnešnej mimoriadnej schôdzi parlamentu pokúša vysloviť nedôveru ministrovi financií Igorovi Matovičovi (OĽaNO).

Kollár zo Spolu vyzval Matoviča na odchod z vlády a politiky SITA/Ľudovít Vaniher

nezaradený poslanec Národnej rady SR (NR SR) a člen mimoparlamentnej strany Spolu – občianska demokracia (Spolu) Miroslav Kollár vyzval ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) na odchod z vlády a politiky. Povedal to v rozprave na dnešnej mimoriadnej schôdzi parlamentu, na ktorej sa opozícia pokúša odvolať Matoviča z funkcie. Kollár ozrejmil, že bude hlasovať za vyslovenie nedôvery ministrovi financií preto, aby sa k moci nevrátili predstavitelia strán Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) a Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD). Čím dlhšie totiž bude Matovič vo vláde a v politike, tým bude podľa neho väčšia šanca, že sa Robert Fico (Smer-SD) a Peter Pellegrini (Hlas-SD) vrátia skôr a v plnej sile.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite