Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prezidentka Čaputová o očkovaní: Niektorí opoziční predstavitelia si vymýšľajú a uvádzajú klamlivé informácie

.sita .slovensko

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v relácii Braňo Závodský Naživo v Rádiu Expres uviedla, že sa téma vakcinácie na Slovensku zneužíva.

Prezidentka Čaputová o očkovaní: Niektorí opoziční predstavitelia si vymýšľajú a uvádzajú klamlivé informácie SITA/Branislav Bibel

niektorí opoziční predstavitelia si vymýšľajú a uvádzajú klamlivé informácie o očkovaní proti ochoreniu COVID-19. Skonštatovala to prezidentka SR Zuzana Čaputová v relácii Braňo Závodský Naživo v Rádiu Expres. Ako doplnila, sú aj politici, ktorí vakcináciu spochybňujú alebo takí, ktorí ju nespochybňujú, ale majú zdržanlivý postoj. Čaputová sa konkrétne vyjadrila aj k lídrovi strany Hlas – sociálna demokracia Petrovi Pellegrinimu. „Ja som nenašla vetu, ktorou by on spochybňoval očkovanie. Faktom je, že by veľmi pomohlo, keby bol jeho osobný postoj jednoznačnejší,“ povedala prezidentka.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite