Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lengvarský spúšťa očkovanie vo firmách. Záujem prejavili prvé spoločnosti

.sita .slovensko

Volkswagen Slovakia bude očkovať v Bratislave i v Martine, záujem predbežne prejavilo asi 1 000 zamestnancov vrátane rodinných príslušníkov.

Lengvarský spúšťa očkovanie vo firmách. Záujem prejavili prvé spoločnosti SITA/Alexandra Čunderlíková

záujem o očkovanie vo firmách prejavilo 18 spoločností, v piatok sa začalo očkovať v košickom U. S. Steel aj v kysuckom závode Schaeffler. Na tlačovej besede k spusteniu očkovania v spoločnosti Volkswagen Slovakia o tom informoval minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Automobilka pritom ponúka očkovanie nielen svojim zamestnancom, ale aj ich rodinným príslušníkom. Očkovať sa bude vo fabrike v Bratislave ale aj v Martine.

Ako zdôraznil člen predstavenstva automobilky pre personálnu oblasť Sebastian Krapoth, očkovanie je, samozrejme, dobrovoľné. Spoločnosť však verí, že pracovníci túto možnosť využijú a pomôžu zvýšiť celkový počet zaočkovaných, ako aj vytvoriť kolektívnu imunitu. Predbežne prejavilo záujem asi 1 000 zamestnancov vrátane rodinných príslušníkov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite