Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čepček podal opäť návrh o potratoch, OĽANO má riešiť jeho ďalšie pôsobenie

.tasr .slovensko

Čepček navrhuje, aby sa potraty vykonávali iba vo vymedzených prípadoch.

Čepček podal opäť návrh o potratoch, OĽANO má riešiť jeho ďalšie pôsobenie Facebook POSLANEC NR SR MARTIN ČEPČEK.

poslanec Národnej rady (NR) SR Martin Čepček (OĽANO) podal opäť do parlamentu návrh obmedzujúci vykonávanie interrupcií. Šéf klubu OĽANO Michal Šipoš hovorí, že Čepček o tom neinformoval poslancov hnutia ani koaličnú radu. Poslanec je momentálne dočasne „suspendovaný“ z klubu, rozhodnúť o jeho ďalšom pôsobení majú po júnovej schôdzi. Čepčekove aktivity podľa Šipoša naznačujú, že nemá záujem byť členom klubu OĽANO. Poslanec hovorí, že z klubu vystúpiť nechce.

Čepček navrhuje, aby sa potraty vykonávali iba vo vymedzených prípadoch. Žena by mohla ísť na potrat len vtedy, ak nie je možné inak zachrániť jej život alebo ak by nebolo možné inak zabrániť trvalému a vážnemu poškodeniu zdravia matky. Potraty by sa mohli vykonávať aj vtedy, ak má nenarodené dieťa diagnostikované ťažké poškodenie zdravia a trvanie tehotenstva nepresiahlo 24 týždňov alebo ak „je tehotenstvo následkom spáchania trestného činu na matke a trvanie tehotenstva nepresahuje 12 týždňov“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite