Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Boris Kollár potvrdil, že prezidentka a premiér hovorili pravdu o stretnutí v SIS

.tasr .slovensko

„​Jasne som informoval v pléne, ešte aj vo faktickej poznámke som jasne potvrdil, že prezidentka aj premiér hovorili pravdu, keď informovali verejnosť, o čom bolo stretnutie v SIS,“​ uviedol Kollár

 Boris Kollár potvrdil, že prezidentka a premiér hovorili pravdu o stretnutí v SIS SITA/Branislav Bibel

na stretnutí špičiek štátu v budove Slovenskej informačnej služby (SIS) sa nehovorilo o živých veciach ani o exšéfovi tajných Vladimírovi P. Prezidentka SR Zuzana Čaputová a premiér Eduard Heger (OĽANO) hovorili o stretnutí pravdu. Vyhlásil to predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) počas mimoriadnej schôdze parlamentu v reakcii na vyjadrenia opozície, ktorá tvrdila opak. Kollár potvrdil závažnosť viacerých informácií SIS. Nepovedal ale, či sa veci zo stretnutia v SIS a zo správy, ktorú poslancom čítal, týkali bývalej alebo súčasnej vlády. Povedal len, že tieto veci sa diali v priebehu času. Šlo podľa jeho slov o veci veľmi závažného charakteru a musia ich riešiť kompetentné orgány.

„Jasne som informoval v pléne, ešte aj vo faktickej poznámke som jasne potvrdil, že prezidentka aj premiér hovorili pravdu, keď informovali verejnosť, o čom bolo stretnutie v SIS,“ uviedol Kollár.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite