Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Agrominister Ján Mičovský podáva demisiu

.sita .slovensko

Dôvodom sú informácie o korupcii na SPF.

Agrominister Ján Mičovský podáva demisiu SITA/Kancelária Národnej rady SR

agrominister Ján Mičovský (OĽaNO) po zverejnených informáciách o údajnom korupčnom správaní šéfky Slovenského pozemkového fondu (SPF) Gabriely Bartošovej podáva demisiu. Šéfku SPF vymenoval a berie to za zlyhanie, ktoré vyústilo do jeho demisie. Informoval o tom v utorok na tlačovom brífingu. „Ja som ako lesník nikdy nechcel vstúpiť do politiky, no uveril som nejakému Igorovi Matovičovi a jeho protikorupčnému hnutiu. Po objasnení so situáciou na SPF som sa mohol spreneveriť svojim protikorupčným princípom a tváriť sa, že mňa sa to netýka, ale nie. Podávam demisiu. Potrebujem ešte dotiahnuť na rezorte jedno rokovanie, potom odstúpim,“ povedal Mičovský s tým, že o jeho rozhodnutí podať demisiu sa s nikým nerozprával a je nemenné. Demisiu podá oficiálne v pondelok.

„Ja som ako lesník nikdy nechcel vstúpiť do politiky, no uveril som nejakému Igorovi Matovičovi a jeho protikorupčnému hnutiu.
 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite