Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V trebišovskej nemocnici pripravuje lieky pre pacientov robotický automat za viac ako 700-tisíc eur

.sita .slovensko

Zabalenie jedného lieku trvá asi sekundu, takže za hodinu dokáže robotický automat zabaliť približne 3600 jednotlivých liekov.

V trebišovskej nemocnici pripravuje lieky pre pacientov robotický automat za viac ako 700-tisíc eur SITA/Svet zdravia Trebišov Zdravotnícke zariadenie v Nemocnici Svet zdravia Trebišov spustilo centrálnu prípravovňu liekov. Po novom tak lekári medikácie predpíšu elektronicky cez nemocničný informačný systém a robotický automat na základe toho pripraví pre každého pacienta balíček

nemocnica Trebišov spustila centrálnu prípravovňu liekov. Po novom tak lekári medikácie predpíšu elektronicky cez nemocničný informačný systém a robotický automat na základe toho pripraví pre každého pacienta balíček liekov s jeho jedinečným čiarovým kódom. Celkové náklady na inštaláciu centrálnej prípravovne liekov sa vyšplhali na viac ako 700-tisíc eur. Informovala o tom Jana Fedáková zo Sveta zdravia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite