Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico a Pellegrini chcú odvolať Kolíkovú kvôli reforme, vyhlásila Remišová. Strana Za ľudí stojí za svojou ministerkou

.sita .redakcia .slovensko

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) má dôveru Eduarda Hegera (OĽaNO). Povedala to na tlačovej konferencii po stretnutí s premiérom, ktoré bolo v nedeľu večer.

Fico a Pellegrini chcú odvolať Kolíkovú kvôli reforme, vyhlásila Remišová. Strana Za ľudí stojí za svojou ministerkou FB

ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) cíti podporu vlády a premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO). Povedala to na dnešnej tlačovej konferencii s tým, že s predsedom vlády sa stretla v nedeľu 9. mája. 

Ministerka pre agentúru SITA doplnila, že o jej odvolávaní v parlamente sa s premiérom rozprávali dve hodiny. Zároveň jej Heger odovzdal dokument s nezodpovedanými otázkami, ktorý vypracovali poslanci hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO). Na tlačovej konferencii ministerka doplnila, že všetky otázky a výhrady sa týkajú prenájmu budovy Ministerstva spravodlivosti SR.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite