Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokurátor špeciálnej prokuratúry podal obžalobu na Dušana Kováčika zo zločinu založenia a podporovania zločineckej skupiny

.tasr .slovensko

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal v utorok na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku obžalobu na bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a ďalších trestných činov.

Prokurátor špeciálnej prokuratúry podal obžalobu na Dušana Kováčika zo zločinu založenia a podporovania zločineckej skupiny SITA/PETER MAĎAR

TASR o tom informoval hovorca Generálnej prokuratúry (GP) SR Dalibor Skladan. Dušana Kováčika zadržali a obvinili 22. októbra minulého roku a stále je väzobne stíhaný.

„Prokurátor ÚŠP podal dnes obžalobu na obvineného Dušana Kováčika, a to zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zločinu prijímania úplatku a pokračovacieho zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa v jednočinnom súbehu s prečinom ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti,“ dodal Skladan.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite