Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Bratislavskom kraji je záujem o očkovanie veľký, vakcín je málo. Bratislavčania jazdia za nimi aj stovky kilometrov

.sita .slovensko

V Bratislavskom kraji je záujem o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 veľký, vakcín je však nedostatok. V hlavnom meste je záujem aj o vakcíny, ktoré sú inde na Slovensku nevyužité.

V Bratislavskom kraji je záujem o očkovanie veľký, vakcín je málo. Bratislavčania jazdia za nimi aj stovky kilometrov SITA/Jana Birošová Predseda BSK Juraj Droba.

„obyvatelia Bratislavy dnes za očkovaním jazdia desiatky až stovky kilometrov.Veľkokapacitné očkovacie centrum prevádzkované Bratislavským samosprávnym krajom (BSK) v Bratislave, kde v nedeľu zaočkovali 3 460 ľudí, by bez problémov dokázalo za rovnaký čas zaočkovať 5-tisíc a viac obyvateľov,“ upozornil samosprávny kraj s tým, že by stačilo, aby Ministerstvo zdravotníctva SR sprístupnilo pre Bratislavu viac dávok vakcín, ktoré sú distribuované do iných častí krajiny, kde o ne nie je taký záujem a zostávajú nevyužité.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite