Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidentka Zuzana Čaputová sa postavila na stranu vedcov a vyjadrila im podporu

.sita .slovensko

Prezidentka SR Zuzana Čaputová dnes navštívila Štátny ústav pre kontrolu liečiv a Biomedicínske centrum Slovenskej akadémie vied.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa postavila na stranu vedcov a vyjadrila im podporu SITA/Branislav Bibel Riaditeľka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzana Baťová a prezidentka SR Zuzana Čaputová počas návštevy Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv.

prezidentka SR Zuzana Čaputová stojí za slovenskými vedeckými inštitúciami. Hlava štátu to povedala po dnešnej návšteve Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) a Biomedicínskeho centra Slovenskej akadémie vied (BMC SAV). Prezidentka obe inštitúcie navštívila predovšetkým preto, aby im vyjadrila svoju podporu a plnú dôveru.

„Veľmi ma mrzí, že koncom minulého týždňa zazneli vyjarenia z úst ministra financií, ktoré nepriamym spôsobom vyjadrili kritiku alebo pochybnosť na kvalitu našich inštitúcií,“ priblížila Čaputová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite