Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bratislavský Ružinov zadokumentoval ďalších 5 prípadov možného týrania seniorov

.tasr .slovensko

V domove dôchodcov (DD) na Pažítkovej ulici v bratislavskom Ružinove zadokumentovali ďalších päť prípadov možného týrania seniorov.

Bratislavský Ružinov zadokumentoval ďalších 5 prípadov možného týrania seniorov SITA/Miestny úrad MČ Bratislava – Ružinov

celkovo by tak malo ísť o sedem prípadov. Podané trestné oznámenie za týranie blízkej a zverenej osoby tak bolo rozšírené. Pre TASR to uviedol starosta Ružinova Martin Chren.

 „Nové vedenie domova dôchodcov zadokumentovalo päť ďalších prípadov, kde je podozrenie z týrania klientov. Spolu je to teda sedem prípadov. Aktuálne sa zdá, že to bude konečné číslo, pretože aj pri ďalších, kde sú stále nejaké podozrenia, nie je dnes, bohužiaľ, možné dostatočne dobre ich zadokumentovať,“ povedal Chren.

Podľa informácií, ktoré starosta má, polícia v tejto veci veľmi intenzívne koná. Vykonaných bolo aj niekoľko výsluchov. Poukazuje však zároveň aj na informácie o aktivite zrejme niektorých bývalých zamestnancov tohto zariadenia, ktorí sa pravdepodobne snažia nejakým spôsobom ovplyvňovať iných zamestnancov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite