Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Za 24 hodín sa do čakárne prihlásilo už vyše 126-tisíc ľudí

.sita .slovensko

Podľa ministra financií a zastupujúceho ministra zdravotníctva Eduarda Hegera je očkovanie cestou k víťazstvu, lebo práve očkovanie je dobrým nástrojom na to, aby nás vyviedlo z pandémie.

Za 24 hodín sa do čakárne prihlásilo už vyše 126-tisíc ľudí SITA/Jana Birošová

nový systém registrácie na očkovanie, takzvaná čakáreň, funguje aj po 24 hodinách bez problémov. Svedčí o tom, že za ten čas sa prihlásilo do systému vyše 126-tisíc ľudí, pričom viacerí z nich už aj dostali pozvánku na očkovanie. Uviedol to na dnešnej tlačovej besede minister financií a zastupujúci minister zdravotníctva Eduard Heger s tým, že vďaka čakárni môžu deti a vnuci zaregistrovať na očkovanie svojich rodičov alebo starých rodičov. Ako podotkol, ľudia sa môžu prihlásiť na základe veku, pričom pri očkovaní už nehrá žiadnu rolu rýchlosť prihlásenia.

„Očkovanie je cestou k víťazstvu, lebo práve očkovanie je dobrým nástrojom na to, aby nás vyviedlo z pandémie," dodal Eduard Heger.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite