Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Útoky Cigánikovej prekračujú medze, tvrdí poslanec OĽaNO a chce ju odvolať. Nemá rád silné ženy, odkazuje poslankyňa

.sita .slovensko

Bittó Cigániková v reakcii pre agentúru SITA uviedla, že ju mrzí ideológia Vašečku.

Útoky Cigánikovej prekračujú medze, tvrdí poslanec OĽaNO a chce ju odvolať. Nemá rád silné ženy, odkazuje poslankyňa SITA/Alexandra Čunderlíková

podpredseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Richard Vašečka navrhne odvolanie Jany Bittó Cigánikovej (SaS) z postu predsedníčky parlamentného zdravotníckeho výboru. Urobí tak na najbližšom zasadnutí klubu OĽaNO. Uviedol to svojom profile na sociálnej sieti.

„Možno s tým nebude problém ani na koaličnej rade a SaS sa nám ešte poďakuje," doplnil Vašečka. Podľa neho jej útoky na ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽaNO) prekračujú všetky medze. „Vysmieva sa všetkým koaličným dohodám, nehlasovala ani za Programové vyhlásenie vlády a jej komunikácia je na úrovni zlomyseľného a ignorantského človeka," podotkol. Bittó Cigániková kritizovala vyhlášku ministerstva zdravotníctva, na základe ktorej si ženy nad 40 rokov budú musieť za ukončenie tehotenstva do 12.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite