Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovanie tragickej smrti Jozefa Chovanca trvá príliš dlho, vyhlásil šéf slovenskej diplomacie Korčok

.sita .slovensko

Belgickému veľvyslancovi v SR bolo dnes tlmočené očakávanie, že vyšetrovanie smrti Jozefa Chovanca v Belgicku bude ukončené v najkratšom možnom čase.

Vyšetrovanie tragickej smrti Jozefa Chovanca trvá príliš dlho, vyhlásil šéf slovenskej diplomacie Korčok SITA/Kancelária Národnej rady SR

slovenská republika rešpektuje nezávislosť belgických orgánov, ale vyšetrovanie tragickej smrti Jozefa Chovanca už trvá príliš dlho. Vyhlásil to šéf slovenskej diplomacie Ivan Korčok (nom. SaS). V prípade vyšetrovania zákroku a postupu vyšetrovania prípadu Jozefa Chovanca bol dnes na Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR (MZVEZ SR) predvolaný belgický veľvyslanec Ghislain D´Hoop. Informoval o tom Tlačový odbor MZVEZ SR.

„Belgickému predstaviteľovi bolo dôrazne tlmočené očakávanie Slovenskej republiky, že vyšetrovanie, ktoré prebieha takmer tri roky, bude ukončené v najkratšom možnom čase a následne bude vyvodená trestnoprávna a disciplinárna zodpovednosť s ohľadom na neprimeranosť a intenzitu zákroku, ako aj extrémistické prejavy jednej zo zasahujúcich príslušníčok belgickej polície voči občanovi členského štátu EÚ,“ priblížil rezort diplomacie.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite