Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Od budúceho pondelka platí nové rozdelenie okresov. Pozrite si 15 najhorších, ktoré sú v čiernom

.tasr .slovensko

Na Slovensku je po novom 15 okresov, kde je najväčšie riziko šírenia ochorenia Covid-19. Vláda SR na svojom stredajšom rokovaní schválila v rámci COVID automatu rozdelenie okresov podľa aktuálnej rizikovosti s účinnosťou od pondelka 15. 2.

Od budúceho pondelka platí nové rozdelenie okresov. Pozrite si 15 najhorších, ktoré sú v čiernom Foto: SITA/Branislav Bibel

Na Slovensku je po novom 15 okresov, kde je najväčšie riziko šírenia ochorenia Covid-19. Medzi čierne okresy vo štvrtom stupni varovania patria Partizánske, Dunajská Streda, Galanta, Snina, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce, Revúca, Rožňava, Bánovce nad Bebravou, Nové Mesto nad Váhom, Hlohovec, Piešťany, Trnava a Žiar nad Hronom. Vláda SR na svojom stredajšom rokovaní schválila v rámci COVID automatu rozdelenie okresov podľa aktuálnej rizikovosti s účinnosťou od pondelka 15.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite