Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Minister vnútra počul o SMS-kách v súvislosti s kontrolou vychádzania prvýkrát od novinárov

.tasr .slovensko

Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) pred rokovaním vlády v pondelok 1. februára povedal, že jednou z možností, ktorá by umožňovala zákaz vychádzania porušiť, je forma SMS správ.

Minister vnútra počul o SMS-kách v súvislosti s kontrolou vychádzania prvýkrát od novinárov SITA/Úrad vlády SR

minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) počul o SMS správach v súvislosti s kontrolou vychádzania prvýkrát od novinárov v pondelok 1. februára. Doplnil, že na vláde o ničom takom nehovorili. Uviedol to vo svojom profile na sociálnej sieti. Ak by v tejto otázke panovala v rámci ďalších rokovaní zhoda, ministerstvo vnútra, respektíve Policajný zbor SR (PZ SR) je podľa neho pripravený plniť úlohy, ktoré mu z toho vyplynú. Vicepremiérka a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová na sociálnej sieti napísala, že strana priepustky formou SMS nepodporí.

Šéf rezortu zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) pred rokovaním vlády v pondelok 1. februára povedal, že jednou z možností, ktorá by umožňovala zákaz vychádzania porušiť, je forma SMS správ.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite