Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pandemická situácia v Nitre je kritická, zdravotníci chcú úplný lockdown

.tasr .slovensko

Pandemická situácia v Nitre je najhoršia na Slovensku a je porovnateľná s jesenným priebehom pandémie na Orave. Uviedol to primátor mesta Marek Hattas po zasadnutí okresného krízového štábu.

Pandemická situácia v Nitre je kritická, zdravotníci chcú úplný lockdown SITA/Martin Havran Príprava očkovacej látky pred začatím očkovania na Slovensku vakcínou na prevenciu ochorenia covid-19 vo Fakultnej nemocnici (FN) v Nitre.

zároveň potvrdil, že počas víkendu v Nitre bude plošné testovanie. Riaditeľ nitrianskej nemocnice Milan Dubaj skonštatoval, že zdravotníkom by pomohol predovšetkým úplný lockdown, ktorý by sa týkal aj veľkých zamestnávateľov.

OKŠ v Nitre už odporučil Ústrednému krízovému štábu SR prijať opatrenia na obmedzenie činnosti čo najväčšieho počtu výrobných prevádzok tak, aby vznikli čo najmenšie ekonomické straty. Odporúča tiež prijať opatrenie, ktoré zaviaže väčšie firmy vykonávať pravidelné pretestovanie svojich zamestnancov na COVID-19 a v čo najväčšom počte aplikovať home office.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite