Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mimoriadne rozhodnutie vlády: Zatvoria sa kostoly, lyžiarske strediská a zakazuje sa stretávanie domácností (+ zoznam)

.redakcia .tasr .slovensko

Na Slovensku bude od 5.00 hodiny 1. januára 2021 platiť prísny zákaz vychádzania s minimom výnimiek. Opatrenie bude platiť do 24. januára. Kabinet výrazne zúžil okruh výnimiek, najzásadnejším je zrušenie stretávania sa s blízkymi v tzv. bubline.

Mimoriadne rozhodnutie vlády: Zatvoria sa kostoly, lyžiarske strediská a zakazuje sa stretávanie domácností (+ zoznam) SITA/Alexandra Čunderlíková

na začiatok tlačovky minister zdravotníctva Marek Krajčí vyhlásil, že opatrenia zavedené 16. decembra „nemajú dostatočný efekt“ a ohlásil ich sprísňovanie. „Slovensko je celé v čiernej zóne,“ dodal.

Pozrite si celú tlačovku Krajčího a spol.:

Najzásadnejšie z nich je zrušenie akýchkoľvek domácich návštev, t.j. vytváranie akýchkoľvek tzv. bublín bude zrušené, oznámil Matovič.

„Práve nedodržiavanie odporúčaní a opatrnosti pri stretávaní v domácnostiach, sa dnes javí ako najzásadnejší epidemiologický problém. Bohužiaľ, mnohí ľudia chodia po návštevách krížom-krážom,“ napísal v statuse premiér. 

SITA/Alexandra Čunderlíková

Na Slovensku bude od 5.00 hodiny 1. januára 2021 platiť prísny zákaz vychádzania s minimom výnimiek. Opatrenie bude platiť do 24. januára. Rozhodla o tom vláda na štvrtkovom mimoriadnom rokovaní, podrobnosti uviedli na tlačovej konferencii minister zdravotníctva Marek Krajčí, hlavný hygienik SR Ján Mikas a zástupcovia koaličných strán.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite