Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Buďte ticho, Fiko volá. Bödör komunikoval s Bugárom aj Ficom, Danko kontakty potvrdil

.sita .redakcia .slovensko

Bernard Slobodník podľa portálu Aktuality.sk vo výpovedi spomenul, že Norbert Bödör a policajný prezident Tibor Gašpar od neho žiadali, aby v rámci vyšetrovania kauzy Váhostav nebol obvinený jeho majiteľ Juraj Široký.

Buďte ticho, Fiko volá. Bödör komunikoval s Bugárom aj Ficom, Danko kontakty potvrdil SITA/ALEXANDRA ČUNDERLÍKOVÁ Oligarchu a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra odvádzajú v putách do väzenia.

počas schôdzok obvineného podnikateľa Norberta Bödöra s členmi jeho policajného komanda zvykol obvinený telefonovať s prominentnými politikmi. Uvádza to portál Aktuality.sk, pričom sa odvoláva na výpoveď bývalého šéfa Národnej jednotky finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Bernarda Slobodníka. Podľa výpovede Norbert Bödör neraz počas stretnutí zobral do ruky vyzváňajúci telefón a ostatných okríkol. „Buďte ticho, Fiko volá alebo šéf, alebo Béla, alebo kapitán,“ citoval portál Bernarda Slobodníka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite