Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér: Neviem, dokedy sa bude dať takto fungovať v koalícii, SaS robí naschvály

.redakcia .slovensko

Pred príchodom na zasadnutie pandemickej komisie Matovič novinárom povedal, že SaS v koalícii chce a Sulíka z postu nezvažuje odvolať.

Premiér: Neviem, dokedy sa bude dať takto fungovať v koalícii, SaS robí naschvály SITA/Branislav Bibel

premiér Igor Matovič (OĽANO) nevie, dokedy sa bude dať fungovať v koalícii. SaS je podľa jeho slov jediná koaličná strana, ktorá robí „naschvály“. Reagoval tak na šéfa SaS a ministra hospodárstva Richarda Sulíka, ktorému sa nepáčil plán tzv. komunitného testovania. Premiér už pripustil, že komunitné testovanie nebude.

„Neviem, dokedy sa dá takto fungovať ‚spolu‘, lebo koalícia, ktorá má za úlohu čistiť špinu od podlahy a navyše robiť mimoriadne ťažké rozhodnutia v čase pandémie, musí ťahať dôsledne spolu a nie si robiť takéto ‚trápnučké naschvály‘. Tri strany si to nerobíme, SaSka opakovane,“ skonštatoval na sociálnej sieti premiér, ktorý podľa svojich slov verí, že sa Sulík „konečne“ naučí držať spolu s ostatnými z OĽANO, Sme rodina a Za ľudí.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite