Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

OĽANO stále nepozná termín svojho snemu, hovorilo sa o novembri

.redakcia .slovensko

Presný termín snemu koaličného OĽANO zatiaľ známy nie je. Hovorilo sa o novembrovom termíne, vzhľadom na situáciu s pandémiou nového koronavírusu však hnutie nateraz vyhodnocuje možnosti jeho konania.

OĽANO stále nepozná termín svojho snemu, hovorilo sa o novembri SITA/Branislav Bibel Igor Matovič s Máriou Šofranko - líderkou kandidátky OĽaNO.

„aktuálne vyhodnocujeme legislatívno-technické možnosti konania snemu,“ uviedol pre TASR Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO. Dodal, že v súčasnosti preto nevie poskytnúť bližšie informácie.

Koncom leta pre TASR hnutie priblížilo, že v októbri by sa mal definitívne dotvoriť aj program snemu. Na otázku o programe hnutie nateraz neodpovedalo. Šéf hnutia a premiér Igor Matovič pred časom povedal, že ak to tak sľuboval po voľbách, tak snem by mohol byť verejný. Problém s tým nemá ani predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite