Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prezidentka nevidí dôvod na zastavenie celoplošného testovania

.redakcia .slovensko

V tejto situácii je podľa Čaputovej dôležité vyjsť v ústrety ľuďom, ktorí majú o testovanie záujem. Takisto je podľa hlavy štátu dobré naďalej motivovať zdravotníkov k účasti na testovaní.

Prezidentka nevidí dôvod na zastavenie celoplošného testovania SITA/Branislav Bibel

prezidentka SR Zuzana Čaputová momentálne nevidí dôvod na zastavenie celoplošného testovania obyvateľstva na COVID-19. Pre TASR to uviedol hovorca hlavy štátu Martin Strižinec v reakcii na výzvu šéfa opozičného Smeru-SD Roberta Fica, aby prezidentka zastavila testovanie. V tejto situácii je podľa Čaputovej dôležité vyjsť v ústrety ľuďom, ktorí majú o testovanie záujem. Takisto je podľa hlavy štátu dobré naďalej motivovať zdravotníkov k účasti na testovaní.

„Podľa prezidentky je v tejto situácii dôležité vyjsť v ústrety ľuďom, ktorí majú o testovanie záujem a zároveň zúročiť doposiaľ vykonané prípravné práce ozbrojených síl, samospráv a dobrovoľníkov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite