Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koalícia a opozícia sa nezhodujú, či je testovanie dobrovoľné alebo nie

.redakcia .slovensko

Kým jedni tvrdia, že testovanie dobrovoľné je, avšak každý musí v tejto situácii priniesť nejaké obety, druhí hovoria, že ľudia na výber nemajú, lebo negatívny výsledok testu sa stal vstupenkou na slobodu.

Koalícia a opozícia sa nezhodujú, či je testovanie dobrovoľné alebo nie AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

koalícia a opozícia sa nezhodujú na tom, či je testovanie na ochorenie COVID-19 dobrovoľné alebo nie.  Kým jedni tvrdia, že testovanie dobrovoľné je, avšak každý musí v tejto situácii priniesť nejaké obety, druhí hovoria, že ľudia na výber nemajú, lebo negatívny výsledok testu sa stal vstupenkou na slobodu. Uviedli to v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike.

„Nie je, že dobrovoľnosť neexistuje. Existuje, ale každý musí spraviť obetu,“ povedala poslankyňa NR SR Jana Bittó Cigániková (SaS). Dobrovoľnosť vidí v tom, že každý si môže vybrať, či pôjde dobrovoľne na testy alebo dobrovoľne zostane doma. Poukázala i na to, že niektorí zamestnávatelia dávajú finančný bonus, aby sa ľudia išli testovať.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite