Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Krajniak: Neviem, či premiér nezačína mať imperiálne chúťky

.redakcia .slovensko

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Milan Krajniak (Sme rodina) pri príchode na stredajšie rokovanie vlády, ktoré bolo netradične ohlásené na 06:00, pripomenul, že zvyk začať svoj pracovný deň o tomto skorom rannom čase mal rakúsky cisár František Jozef. „Neviem, či premiér nezačína mať imperiálne chúťky,“ poznamenal Krajniak s úsmevom o čase rokovania kabinetu.

Krajniak: Neviem, či premiér nezačína mať imperiálne chúťky SITA/Branislav Bibel

priznal, že by sa vedel prispôsobiť, aj keby sa stredajší čas stal pravidlom. Problém by nemal ani minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS). "Môj deň začínam vždy o piatej, pol šiestej odpovedaním na maily. Takže som zvyknutý, aspoň mi to nerozbije deň,“ povedal.

Ministri obrany a zahraničných vecí Jaroslav Naď (OĽANO) a Ivan Korčok (nominant SaS) prišli na rokovanie spoločne. „Stretli sme sa náhodne na benzínovej pumpe v Senci, takže sme už stihli kávu,“ oznámili.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite