Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer podá trestné oznámenie na firmu, do ktorej mala investovať manželka premiéra

.redakcia .slovensko

Opozičný Smer-SD vo štvrtok podáva trestné oznámenie na spoločnosť Arca Capital Slovakia pre podozrenie zo spáchania trestného činu zvýhodňovania veriteľa voči rodine premiéra Igora Matoviča (OĽANO).

Smer podá trestné oznámenie na firmu, do ktorej mala investovať manželka premiéra SITA/Branislav Bibel Predseda strany Smer-SD Robert Fico so straníckym kolegom Ľubošom Blahom v pozadí.

na štvrtkovej tlačovej konferencii pred budovou parlamentu o tom informoval predseda strany Robert Fico (Smer-SD).

Fico sa odvoláva na medializované informácie o tom, že manželka premiéra mala vložiť do tejto spoločnosti veľkú sumu peňazí, pričom sa hovorí o sume desať miliónov eur. Spoločnosť má podľa Fica vážne problémy a veritelia, ktorí do nej investovali, by podľa neho nemali byť uspokojení. Spoločnosť preto mohla zvýhodňovať niektorých svojich klientov. Keďže rodina Matoviča v tejto situácii mlčí, strana má podozrenie, že bola zvýhodnená na úkor iných veriteľov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite