Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer chce odvolávať ministrov Hegera a Krajniaka, na odchod vyzval aj Pellegriniho

.redakcia .slovensko

Poslanci klubu Smer-SD by mali v stredu počas mimoriadnej schôdze Národnej rady SR začať so zberom podpisov na odvolanie ministra práce Milana Krajniaka a ministra financií Eduarda Hegera. Informoval o tom predseda Smeru-SD Robert Fico po sobotňajšom rokovaní predsedníctva strany, ktoré o tom rozhodlo.

Smer chce odvolávať ministrov Hegera a Krajniaka, na odchod vyzval aj Pellegriniho Peter Rusko/SITA 29. august 2020 Banská Bystrica: Podpredsedovia Smeru Ľuboš Blaha a Juraj Blanár po boku predsedu Roberta Fica po rokovaní predsedníctva strany.

„Nemôžeme akceptovať, akým spôsobom minister práce, celá politická strana Sme rodina aj ďalší poslanci vládnej koalície oklamali ľudí, pretože pred voľbami hlasovali za mnohé sociálne opatrenia a teraz ich popreli,“ uviedol Robert Fico. Poukázal napríklad na dôchodky či minimálnu mzdu. Tvrdí, že vláda okradla dôchodcov a berie ľuďom aj príplatky za prácu v nedeľu. Označil ich za politických podvodníkov.

Aj preto podľa jeho slov predsedníctvo požiadalo klub strany, aby na najbližšej schôdzi poslanci vyzbierali podpisy na odvolanie Krajniaka, lebo je podvodník.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite