Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegriniho Hlas-SD požiada o registráciu strany, vyzbierali vyše 94-tisíc podpisov

.redakcia .slovensko

Vznikajúca strana Hlas – sociálna demokracia v piatok požiada o registráciu. Na Ministerstve vnútra SR odovzdá vyše 94-tisíc vyzbieraných podpisov od občanov. Stranu založil expremiér a podpredseda parlamentu Peter Pellegrini spolu s ďalšími bývalými predstaviteľmi opozičného Smeru-SD.

Pellegriniho Hlas-SD požiada o registráciu strany, vyzbierali vyše 94-tisíc podpisov SITA/Branislav Bibel Predseda novovznikajúcej strany Hlas-SD Peter Pellegrini na tlačovej konferencii.

hlas-SD vyzbieral podľa Pellegriniho pravdepodobne najväčší počet podpisov v histórii SR. „Je to pre nás veľká výzva,“ podotkol. Jeho strana chce byť sociálnym a solidárnym hlasom mladých, seniorov, i chudobných a slabých. „Tých, ktorí cítia ohrozenie sociálnych istôt amatérskym výkonom tejto vlády,“ dodal.

Pellegrini deklaroval, že na zber podpisov nevyužili žiadnu reklamnú agentúru ani platených brigádnikov. Nešlo podľa neho o organizované podujatia, doposiaľ si kampaň podľa jeho slov platili z vlastných finančných prostriedkov.

Tlačová beseda členov strany Hlas-SD.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite