Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šeliga nebude kandidovať za šéfa Za ľudí, podporí Miroslava Kollára

.redakcia .slovensko

Podpredseda Za ľudí a parlamentu Juraj Šeliga nebude na sobotnom sneme kandidovať za predsedu strany. Uviedol to pre TASR s tým, že podporí do tejto funkcie člena predsedníctva a poslanca Miroslava Kollára. Okrem Kollára kandiduje za šéfku strany aj podpredsedníčka Za ľudí a vicepremiérka Veronika Remišová.

Šeliga nebude kandidovať za šéfa Za ľudí, podporí Miroslava Kollára SITA/Branislav Bibel

šeliga svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že potrebuje ešte praktickú skúsenosť s politikou, dodal tiež, že sa chce najbližších pár mesiacov politicky venovať očiste slovenskej justície, prokuratúry a polície. Na tento krok podľa svojich slov nemá ani momentálne pevné osobné a rodinné zázemie.

„Veľmi si vážim podporu, ktorá sa mi dostala z regiónov, rovnako od ľudí, ktorí nie sú v našej strane alebo sú naši voliči. Veľmi si vážim osobnú podporu od bývalých vrcholových politikov a osobností verejného života. Vnímam to ako veľký záväzok,“ uviedol pre TASR s tým, že „nebude v tomto momente presviedčať svojich kolegov o tom, aby ma volili za predsedu strany Za ľudí“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite