Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najvyšší súd vydal európsky zatykač na Majského, má nastúpiť do väzenia

.redakcia .slovensko

Po odsúdenom veľkopodnikateľovi Jozefovi Majskom vyhlásila polícia pátranie. Urobila tak na základe európskeho zatýkacieho rozkazu (EZR), ktorý vo štvrtok opätovne vydal Najvyšší súd (NS) SR. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová. Upozornil na to portál sme.sk.

Najvyšší súd vydal európsky zatykač na Majského, má nastúpiť do väzenia Martin Medňanský/SITA Podnikateľ Jozef Majský počas svojho príchodu prichádza na hlavné pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku v roku 2015.

„Európsky zatýkací rozkaz vydaný Najvyšším súdom vo vzťahu k trestnému stíhaniu Jozefa Majského bol dnešným dňom odvolaný. Následne Najvyšší súd vydal EZR na účel výkonu trestu odňatia slobody,“ priblížila Važanová.

Senát NS SR v stredu (29. 7.) zamietol odvolanie obžalovaného Jozefa Majského v kauze podvodu na nebankovky Horizont Slovakia a BMG Invest.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite