Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár priznal, že do vlády so stranou Za ľudí ísť nechcel, štvorkoalíciu si však želá

.redakcia .slovensko

Zároveň v relácii deklaroval, že vláda premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) vydrží celé štyri roky.

Kollár priznal, že do vlády so stranou Za ľudí ísť nechcel, štvorkoalíciu si však želá SITA/Branislav Bibel Predseda Národnej rady (NR) SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár.

predseda Národnej rady (NR) SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár nechcel moc vstupovať do vlády so stranou Za ľudí, ale ako tvrdí, nevyberá si. Vyhlásil to v relácii Na telo plus zverejnenej na tvnoviny.sk s tým, že je dobré mať veľkú koalíciu s 95 hlasmi poslancov, keďže sa budú prijímať aj ústavné zákony. Kollár si želá zotrvanie súčasnej štvorkoalície OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí. Zároveň v relácii deklaroval, že vláda premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) vydrží celé štyri roky.

Opozičný poslanec NR SR Juraj Blanár (Smer-SD) fungovanie Matovičovej vlády označil za tragikomické. „Sto dní máme za sebou a pozrite, ako sa medzi sebou hádajú. Aká má byť potom dôvera ľudí v to, že táto vláda dokáže čeliť prichádzajúcej ekonomickej kríze a tomu, aby nevznikla nezamestnanosť dvojciferného čísla,“ skonštatoval.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite